21.03.2008 г., 12:40 ч.

Ти си моята съдба 

  Поезия » Любовна
2281 0 5
Съвсем не си ми безразличен,
стоиш пред мен, но моля те, върви,
какво от туй, че много те обичам,
тя чака те, за мене забрави.
Боли, но тази болка ще премине
след време, може би дори ще спре,
но любовта, тя дълго ще остане,
повярвай, тя не може да умре.
Щастлив си с нея, виждам, че загубих,
едно те моля - всичко забрави,
със спомените тъжно се сбогувай,
не я засипвай с обиди и лъжи.
Да те забравя мога, но не искам,
за мене ти си всичко на света,
в сърцето свое вечно теб ще нося -
защото ти си моята съдба.

© Памела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??