12.04.2008 г., 17:34 ч.

Ти си отиде  

  Поезия » Любовна
773 0 1

Ти не помисли за мен -
как се чуствам сега, как изплаквам
сълза след сълза, как тъгата в мене напира,
а болката с нокти ме издира.

       
Мислеше, че ще си щастлив там, нали,
но не без мене боли, всико за миг притихна,
вятърът просто утихна, а любовта ни се върна назад,
в онзи мрачен и  далечен свят.


И останах сама без теб,
и сега ме боли, и зле ми е, знай,
но грешката твоя ще помня докрай,
грешка малка, но толкова мъчителна.


Уж ме обичаше,
а след миг си замина, просто отиде
в чужбина, каза ми "чао", целувчица, две,
ще се чуем след година, а може би - не.


И така си отиде ти в нощта,
като волна птица просто отлетя.
Лъжа и измама ли беше това
или просто една детска игра?!

© Кристина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??