11.04.2006 г., 2:22 ч.

Ти си отиваш 

  Поезия
707 1 4

Как искам с мен да си сега

да бъдем заедно в ноща,

да топлиш мен,

да бъдем като влюбени деца.

Аз искам с теб да съм сега,

с теб да прекарам само ноща...

Но ти си отиваш,

не,не искам това...

Моля те остани с мен - подай ми ръка!

Целуни ме в ноща за да открием любовта.

Пазиш снимката ми нали?

Да пазиш я знам,гледаш я всяка вечер,

целуваш в ноща...

За това подай ми ръка

нека сме заедно да греят нашите лица...

Само за теб мечтая никой друг не съществува

подай ми ръка нека сме заедно до края на всета...

10.04.2006г.

© Илияна Мечкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??