23.05.2016 г., 19:20 ч.

Ти си Пролетта 

  Поезия » Любовна
367 0 2

Една мечта

в ефирните крила на пеперуда,

дъхът на бели рози,

докосващ аромат,

един копнеж неясен,

стряскащ до полуда

и нежното лице

сред белоснежен цвят.

Ти си Пролетта,

усещам те и тръпна,

докосваш ме в утрото

с капките роса.

Невинността безгрижна

Любовта прегръща,

чувствам в близостта ти

сърцето на Жена.

 

Май,2016 г

Варна,Гавраил

© Гавраил Йосифов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??