29.10.2017 г., 0:36 ч.

Ти си страстта 

  Поезия » Любовна, Еротична
875 2 0

Вечер, седнали сами

сме само аз, страстта и ти.

 

Романтиката е ненужна, страда

няма място тя при нас.

Всичко се превръща в наслада,

удоволствие и страст.

 

Тялото ти срещу моето гори,

виждам пламъка- това съм аз.

Мога да съм болка, грях, мечти,

нежно удоволствие и мощна страст.

 

Вечер, седнали сами

сам съм, а страстта си ти.

© Никола Станиславов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??