15.09.2007 г., 1:08 ч.

Ти си тициановия цвят на косите ми... 

  Поезия
721 0 3

Да си несънуван сън или

нежадуван, неизпит топъл чай,

или пък да не си ме търсил

с поводи невинни... - не си несънуван

и равнодушно забравен - не си...

Ти си всяка частица от моята нежност

- обичан във всяка моя усмивка
Ти ме обичаш, когато ме наблюдаваш
как с обич гледам дъщеря си.
Ти си тициановия цвят на косите ми...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??