Да си несънуван сън или
нежадуван, неизпит топъл чай,
или пък да не си ме търсил
с поводи невинни... - не си несънуван
и равнодушно забравен - не си...
Ти си всяка частица от моята нежност
- обичан във всяка моя усмивка
Ти ме обичаш, когато ме наблюдаваш
как с обич гледам дъщеря си.
Ти си тициановия цвят на косите ми...
© Нели Todos los derechos reservados