23.03.2008 г., 22:10 ч.

Ти си тръгна... 

  Поезия » Любовна
1006 1 7
 

Ти си тръгна, мислех завинаги,

и остави след себе си болката,

неизказани думи на времето,

незавършени куп намерения!

 

Ти си тръгна, мислех завинаги,

но остана, което ни свързваше,

то навярно спираше времето

и не даваше мир на сърцето ми!

 

Ти си тръгна, мислех завинаги,

и присъдата бе: Самота!

Безброй нощи сънят си отиваше,

аз се молех за дума една!

 

Ти си тръгна, мислех завинаги,

спомени идват на гости сега -

две очи се гледаха влюбени,

две сърца, затуптяха в едно!

 

Ти си тръгна, мислех завинаги,

и открадна частица от мен,

не очаквах, но магията случи се:

- Аз се върнах, мисля завинаги!

© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??