27.12.2007 г., 1:39 ч.

Tи си тръгна 

  Поезия » Любовна
656 0 4

Ти си тръгна


Толкова красива в моите очи

беше ти във онзи ден,

как се сбъдваха мечти,

мечтите на самия мен.


 

Как обичах те безумно аз,

моя малка звездице.

Тогава още вярвах в нас

и те желаех, светла кралице.


 

Топях се по твоите сини очи,

целувах те с трепереща уста.

В сърцето ми припламваха искри,

копнееше за теб моята душа.


 

Но мрак се спусна над града,

пусна корени във твоето сърце.

И как така отлетя любовта,

любповта ти към едно момче.


 

Искам сам да се скитам

сред пустите поля на тъгата

и счупени мечти с крака да ритам,

проклинайки до болка самотата.


 

Не разбрах, защо така се случи,

къде изчезна верността?!

Защо в сърцето ме улучи,

за да не позная вече любовта?


 

Скитах се без цел и посока,

търсех искрица любов във нощта.

И не бях се отърсил от шока,

                    когато я срещнах Смъртта!  
    Nick Dracula

 

© Антон Городецки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??