Ти си тръпката
Само в очите ти
виждам покоя!
Единствено с устните
усещам страстта ти!
Здраво в ръцете ми
знам,че си моя!
В дълги прегръдки
поемам дъхът ти!
Далеч от тебе
тръпна в очакване
От любов се разтапям
на вратата при щракване!
© ПЕТЪР ПЕЩЕРСКИ Всички права запазени