"Аз вярвам в мълчаливата любов"
Д.Овадия
Устата си ще държа заключена.
Но думата "Обичам" няма да кажа.
Ще легна до теб.
Ще се потопя в морските дълбини
на прегръдката ти
и ще удавя мъката си.
Но думата "Обичам" няма да кажа.
Ще ми се радваш...
Ще ме целунеш с дъха на портокалов цвят.
Ще се отпуснеш и ще поспиш,
а като се събудиш ще извикаш:
"О, колко е светло..."
Аз ще се усмихна...
и ще стисна ръцете ти.
Но думата "Обичам" няма да кажа.
© Латинка-Златна Всички права запазени