30.01.2020 г., 10:51 ч.

Ти си всичко за мен 

  Поезия
574 0 0

Ти си всичко за мен

 

 

 

Дали те е обичал друг така

както те обичам аз, не зная!

Една единствена си във света!

Повярвай ми! Аз друга не желая!

 

С теб и болката не ме боли.

Най-щастливият съм на земята!

Ти си всичко: моите мечти,

въздухът, небето и водата!

 

 

Аз за тебе дишам всеки ден,

всеки миг и всеки час копнея

винаги да бъдеш ти до мен!

Без тебе аз не мога да живея!

 

 

Пролетта в живота си ми ти!

Лятото със слънчева усмивка.

Есента със дъжд и със мъгли.

Зимата със снежната покривка.

 

Ти си всичко-моята съдба,

моята надежда, страст, желание!!

Моят свят във тебе е събран.

Ти си болка, нежност и страдание!

 

© Георги Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??