Ти сънувай
Затвори си очите!
Вън се спуска нощта.
Ти сънувай косите
на красива жена!
Ти сънувай с душата,
за любов говори!
В плен на нейните чувства
във съня си бъди!
Ще усещаш сърцето
да обича така,
както златното слънце
се целува с цветя,
със тревички и хора,
със морето дори,
със мечтата красива
във лазурните дни…
Ти сънувай, не спирай,
любовта намери,
даже в сънища чудни
пак със нея бъди!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени