29.12.2017 г., 13:04 ч.

Ти тръгна си 

  Поезия
655 2 1

Ти тръгна си, изчезна отлетя,

сърцето ми разби се на частици.

Животът свърши, душата опустя,

отлита ято птици.

 

Дните ми минават бавно,

сънувам само твоя лик.

Спомените се преплитат плавно,

напира в мен пронизващ вик!

 

© Наталия Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??