Dec 29, 2017, 1:04 PM

Ти тръгна си 

  Poetry
557 2 1

Ти тръгна си, изчезна отлетя,

сърцето ми разби се на частици.

Животът свърши, душата опустя,

отлита ято птици.

 

Дните ми минават бавно,

сънувам само твоя лик.

Спомените се преплитат плавно,

напира в мен пронизващ вик!

 

© Наталия Стефанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??