1.12.2007 г., 8:20 ч.

Ти в мен 

  Поезия
533 0 3
Ти в мен


Поисках да бъда това, което си ти...

Поисках да бъда такава, какъвто си ти...

Поисках да имам всичко, което си ти...

И станах такава - красива, но зла...

Красива, безпощадна със самотна душа...

Заживах в тъмнината сама...

Тъпчех и газех наивни сърца...

Дойде при мене възхитен тогава

от моята жестокост красива,

Обикна себе си в мен...

А аз като тебе постъпих -

поиграх и захвърлих...

 ... също като тебе преди...

ДеЯДДП

© ДдП Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво!
  • Поздрав за истинския стих!
    Но не се променяй, само за да приличаш на някой друг...бъди себе си!
  • Ау,трудно ми е да те изкоментирамАко не се харесваш,имаш време да се промениш!Поздрави от мен!
Предложения
: ??:??