7.09.2017 г., 15:38 ч.

Ти вече си моя 

  Поезия » Еротична
926 1 0

Видях те със пръсти
и чух топлината,
опипах те с поглед,
настръхват зърната.

Изпивам дъха ти
ти дишаш от моя.
Вземи ми живота,
щом вече си моя...

© Атеист Грешников Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??