5.02.2010 г., 9:47 ч.

Ти за мен си... 

  Поезия » Любовна
956 0 4

ТИ ЗА МЕН СИ...

 

Ти за мен си нещо странно,

нещо хубаво и гадно!

Мразя те и те обичам,

ходя къде ходя и пак по тебе се увличам!

Когато сме двама,

става нещо като война без отбрана!

Когато пък сме разделени,

уж мисля, че в чувствата ми има промени!

Видя ли те пък, започвам да се топя като течен шоколад!

Уж искам да сме двама,

а като те видя, сякаш имам някаква забрана!

Не мога да се разбера и аз самата,

нещо странно става ми в главата!

В сърцето ми пък още по-голям проблем:

мразя те, когато си до мен!

Сама ли съм и теб те няма,

сърцето ми жадува да сме двама!

Ти за мен си някакво чудо,

ти за мен си пълна лудост!

Ти за мен си голямо предизвикателство

и си пълно доказателство,

че любовта е гадна и странна,

а в същото време - хубава и забавна!

© Благовеста Касалийска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??