ТИ ЗА МЕН СИ...
Ти за мен си нещо странно,
нещо хубаво и гадно!
Мразя те и те обичам,
ходя къде ходя и пак по тебе се увличам!
Когато сме двама,
става нещо като война без отбрана!
Когато пък сме разделени,
уж мисля, че в чувствата ми има промени!
Видя ли те пък, започвам да се топя като течен шоколад!
Уж искам да сме двама,
а като те видя, сякаш имам някаква забрана!
Не мога да се разбера и аз самата,
нещо странно става ми в главата!
В сърцето ми пък още по-голям проблем:
мразя те, когато си до мен!
Сама ли съм и теб те няма,
сърцето ми жадува да сме двама!
Ти за мен си някакво чудо,
ти за мен си пълна лудост!
Ти за мен си голямо предизвикателство
и си пълно доказателство,
че любовта е гадна и странна,
а в същото време - хубава и забавна!
© Благовеста Касалийска All rights reserved.