6.06.2013 г., 18:39 ч.  

Ти знаеш как... 

  Поезия
478 0 3

                    Ти знаеш как...

 

Защо ти е нужен виртуоз по обичане?!

Ти си дирижираш най-добре любовта.

Не са ти притрябвали поет, композитори...

по струните тънки на твойта крехка душа.

 

А художник с палитра... не виждам защо ти е,

очите ти прелестно рисуват любов.

С най-топли нюанси, колорит, многоцветие...

дълбоки, наситени, с поглед жаден. Готов

 

да изпие реки и море, океани...

да откъсне луната и в шепи сняг разтопи.

Най-далечни планети, слънце, изгрев, зората...

дори волният вятър, гушнат в теб, ще заспи.

 

Ти си волята, дух, обич нежна, безкрайна...

Имаш всичко прекрасно. Дори да вали,

няма друми, които за теб да са тайна -

ти умееш да сбъдваш свойте мечти.

 

 

© Камелия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??