3.08.2005 г., 15:57 ч.

Ти знаеше 

  Поезия
690 0 0
Ти знаеше,че всичко свърши,
ти знаеше,че ще боли!
И така-всичко свърши
и в душата ми вали!
Тъй трудно е да знаеш,
че оставаш без любов,
туй трудно е да знаеш,
че жесток е тоз живот!
Ти мълча и не ме предупреди,
ти мълча,много боли!
Но без теб ще тръгна да търся любовта,
без теб пак ще живея и ще мълвя
таз дума чудесна-любов е тя!

© Деси Вендославова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??