19.04.2011 г., 22:05 ч.

Тибетските камбани 2 

  Поезия » Друга
790 0 1

Данга динго дан -

живеем ний в лудешки ритъм.

Данго динго дан -

от ден на ден се разделяме

все повече, обградени

със стените на неверието.

 

Дан дин дан -

и животът е изтекъл

и нищо не си научил.

Дин дин дин -

и пак си тръгнал на път.

© Есфир Асфар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Интересен начин да се опише прераждането!Или греша?
Предложения
: ??:??