Apr 19, 2011, 10:05 PM

Тибетските камбани 2 

  Poetry » Other
773 0 1

Данга динго дан -

живеем ний в лудешки ритъм.

Данго динго дан -

от ден на ден се разделяме

все повече, обградени

със стените на неверието.

 

Дан дин дан -

и животът е изтекъл

и нищо не си научил.

Дин дин дин -

и пак си тръгнал на път.

© Есфир Асфар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Интересен начин да се опише прераждането!Или греша?
Random works
: ??:??