12.09.2007 г., 9:20 ч.

Тиха целувка 

  Поезия
567 0 7

Една сълза студена в очите ти стои

и сякаш ми говори, тръгни, върви, иди,

със устни топли жарки, леда да разтопя

и по-красив и нежен да стане днес света.

 

Когато си готова, ръката си подай,

то щастието земно, да знаеш няма край.

И никога не искам да виждам в теб сълзи.

Ела и докосни ме, без думи целуни.

© Николай Стойчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??