28.10.2013 г., 10:57 ч.

Тиха ли съм в твоите очи... 

  Поезия
743 0 0

Тиха ли съм в твоите очи?
Тиха ли - наричаш ме такава.
Нали си чул, че тихите води
скали рушат, в безвремие удавят!

Привидно кротка виждаш ме сега -
с танцуващи светулки в очите.
Но не познаваш моята душа -
че адски огън вътре в нея скрит е!

Не вярваш май - изглеждаш удивен!
Словата ми с насмешка ще подминеш...
Но знай, че звярът див бушува вътре в мен!
Не го дразни... че ще се проклинаш!

Евелина Панева

© Евелина Панева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??