8.12.2013 г., 17:25 ч.  

Тиха любов 

  Поезия » Любовна
662 0 0

Тиха любов

Забраних си името ти да изричам
със любовен трепет и копнеж.
Забраних си мисли неприлични
от сърдечния назрял цъфтеж.

Мога само отдалеч да имам
твоя топъл поглед, мил и благ.
Зная, че съм твоята Любима
и това ми стига в този свят.

Нека да сладнеят плодовете,
птици да политат през зори
и сред пределите на боговете
да разцъфват нашите души.

 

Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??