25.05.2014 г., 23:29 ч.

Тиха обич 

  Поезия » Любовна
929 0 12

 

Нощна, тихичка усмивка. 

Мило за ръка ме хвана.

Сънища в една завивка 

трепват и споделят двама.

 

Будя ли се, си до мене,

а заспя ли, те сънувам.

Съмне ли - значи е време

по чело да те целувам.

 

Някак тихо те обичам.

Знаеш, много не говоря.

Гръмко не ще се заричам.

Тиха обич ще ти сторя.

 

 

 

 

© Милен Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??