Нощ е сега.
Всички спят.
Прозорците светят в далечината.
Шум се чува из кварталите на града.
Стоя замислена и замечтана.
Мисля си за моята съдба.
Защо животът е коварен?
Защо и аз не съм щаслива,
като други на света?
Нощ е сега.
© Пенка Петрова Всички права запазени