Jun 21, 2010, 5:25 PM

Тиха юнска нощ 

  Poetry » Landscape
624 0 0

           Нощ е сега. 
           Всички спят.
           Прозорците светят в далечината.
           Шум се чува из кварталите на града.
           Стоя замислена и замечтана.
           Мисля си за моята съдба.
           Защо животът е коварен?
           Защо и аз не съм щаслива,
           като други на света?
           Нощ е сега.

© Пенка Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??