18.06.2006 г., 23:16 ч.

Тихата нощ 

  Поезия
1208 0 1

Тихата нощ е хубава -

мнозина я харесват.

Аз предпочитам шумната

с весела компания,

с нови познати,

с неонови светлини,

с дива музика,

с много жени,

с бързи коли -

в лудо препускане,

с водка - до ръба на чашата,

с много ласки,

с червена зора и червени очи,

с торбички под тях

и побелели коси от преживените удоволствия.

Това е моята нощ, а вие, вие си спете...

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "...За джобната любов аз нямам карта
    аз търся лудата и затова
    сърцето ми е вече с два инфаркта
    и даже имам пукната глава..."
    Евтим Евтимов
Предложения
: ??:??