Тихата нощ е хубава -
мнозина я харесват.
Аз предпочитам шумната
с весела компания,
с нови познати,
с неонови светлини,
с дива музика,
с много жени,
с бързи коли -
в лудо препускане,
с водка - до ръба на чашата,
с много ласки,
с червена зора и червени очи,
с торбички под тях
и побелели коси от преживените удоволствия.
Това е моята нощ, а вие, вие си спете...
© Георги Todos los derechos reservados
аз търся лудата и затова
сърцето ми е вече с два инфаркта
и даже имам пукната глава..."
Евтим Евтимов