23.04.2020 г., 8:51 ч.

Тихи часове 

  Поезия » Философска
858 2 0

 

 

В онези тихи часове, 

когато сам кафето си отпиваш , 

заслушай се във вътрешните гласове

и себе си започвай да откриваш! 

 

Само в тези тихи часове, 

възможно е да се усетиш друг, 

сам да виждаш се лице в лице, 

ти себе си да посетиш е лукс. 

 

Ах, тези тихи часове, 

единствено за тях мечтая, 

изпълва ми се цялото сърце, 

намирам в себе си безкрая! 

 

© Ирина Пачелиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??