30.11.2007 г., 21:53 ч.

Тихо 

  Поезия » Любовна
528 0 3

Тихо, някой може да ни чуе,

и да развали този миг - мечта…

Може нещо да пречупи,

и да ни раздели в нощта!

 

Тихо, замълчи!

Нека оставим всичко на страстта…

Просто за миг мой бъди…

за да усетим любовта…

 

Тихо, чуй тишината,

тя посипва ни с думи толкова красиви,

че виждам път дори в тъмнината,

и с теб се чувстваме толкова щастливи!

 

Тихо, да помълчим,

просто да се скрием от света…

И сладките мигове да споделим,

да сбъднем нашата тайна мечта!!!

 

Тихо, остави ме да говоря,

да призная моите чувства сега!

Виждам в очите ти искри, не споря,

но чуй сърцето и думите - изричам ги…

 

Тихо, нека те докосна с ръце,

да целуна твоите устни…

Замълчи, докосвам твоето сърце…

Почувства любовта ми, нали?

© Усмивка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много се радвам, че ви е харесало
  • Нежност!
    Поздрав от мен!!!
  • Ах, аз усетих желанието, с което си писала този стих...
    Лъха нежност....
    Поздравления!!!
Предложения
: ??:??