6.09.2006 г., 23:18 ч.

Тихо е 

  Поезия
577 0 1

Покажи ми

В какво вярваш и за какво живееш

Тежи ми...

Нима знаеш какво е за друг да копнееш

 

Тихо е,

Имам нужда да чуя поне, че не искаш с мен да говориш

Близо е,

Да се свърши веднъж и с мен повече да не спориш

 

Няма да искам

Гласът ти отново от сън да ме буди

Няма да вярвам

Че и ти за мен имаш останали думи

 

Всичко е ясно

Мигове отминали и чувства изстинали...

Но още е тихо

В мрака и тишината са вече потънали.

 



06/09/2006

© Александра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??