25.12.2016 г., 20:12 ч.

Тихо очакване 

  Поезия » Друга
387 0 4

Очакването нека да е тихо,
а виното – смълчано и червено,
ръцете и сърцата да са близо,
да не пропуснем нещо обещано.

 

И нека обичта не е горчива
нито мечтата – подсладена,
а кротко пламък от камината и свещи
да приютява чаканите срещи.

 

Добри да бъдем, щедри, благодарни,
елхата от усмивки да ни свети,
искрите във очите да са весели и верни,
да няма гладни, всички да са сити.

 

Любими хора, свидни, през моретата отдалечени
прегръщаме с най-топли пожелания,
дано сме всички от Твореца ни благословени
в щастливи приказки и начинания.

Galaxi

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??