9.12.2007 г., 0:27 ч.

Тихо щастие 

  Поезия » Любовна
763 0 7
       Тихо щастие

И стоим така мълчаливи,
не потрепваше въздухът кротък.
Бяхме някак самотно щастливи
и безмълвни стоим в самотата.

И аз кротко те гледам в очите,
какво мисля, за мен си остава...
Всички тайни в сърцето ми скрити,
потопих в мисълта си смълчана.

Спят мечтите... Спи и сърцето...
Аз стоя сам сама в тъмнината...
Но сърцето ми живо е!...Бие...
Плиска кръв в жилите живи!

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??