26.03.2023 г., 9:46 ч.

Тихо вятърът прогони 

  Поезия » Любовна
657 1 3

       

 Тихо вятърът прогони

 

Тихо вятърът прогони

всички облаци за мен.

Тихо вятърът прошепна:

„Нека да е хубав ден!

 

Нека пътят се открие,

нека слънце да блести!

Нека с цветовете бели

пролетта да долети!“

 

Само мъката в сърцето

как сега да залича?

Само чувствата в душата

как със теб споделя?

 

Тихо вятърът прогони

всички облаци за мен.

Тихо вятърът прошепна:

„Нека да е хубав ден!

 

Нека твоите тревоги

слънцето да заличи!

Нека любовта отново

грее в твоите очи!“

 

   Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • vui4oto (Момчил Манов) и robertratman (R), много благодаря!
  • браво
  • П О К Л О Н

    На Вятъра - комуто твърде малко
    творци са се прекланяли безумно !
    На Него - за когото - твърде жалко -
    са единици всички благи думи !
    Че е Строител той ! И за Мария,
    която всичко туй изписа на хартия !
Предложения
: ??:??