Тихо вятърът прогони
всички облаци за мен.
Тихо вятърът прошепна:
„Нека да е хубав ден!
Нека пътят се открие,
нека слънце да блести!
Нека с цветовете бели
пролетта да долети!“
Само мъката в сърцето
как сега да залича?
Само чувствата в душата
как със теб споделя?
Тихо вятърът прогони
всички облаци за мен.
Тихо вятърът прошепна:
„Нека да е хубав ден!
Нека твоите тревоги
слънцето да заличи!
Нека любовта отново
грее в твоите очи!“
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены