14.08.2008 г., 8:52 ч.

Тинейджърско 

  Поезия » Любовна
635 0 1

Искам от теб
да си топъл и буен като пролетен вятър -
да се втурваш със смях през прозореца,
да затръшваш врати и да късаш завесите,
да посипваш с цветен прашец хората
и понесъл в шепите си слънчевите отблясъци,
да ги плискаш в лицата им,
а накрая да седнеш смирено до мен
и да си поиграеш с косите ми.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??