Aug 14, 2008, 8:52 AM

Тинейджърско 

  Poetry » Love
634 0 1

Искам от теб
да си топъл и буен като пролетен вятър -
да се втурваш със смях през прозореца,
да затръшваш врати и да късаш завесите,
да посипваш с цветен прашец хората
и понесъл в шепите си слънчевите отблясъци,
да ги плискаш в лицата им,
а накрая да седнеш смирено до мен
и да си поиграеш с косите ми.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??