5.08.2011 г., 12:26 ч.

Тишина 

  Поезия » Пейзажна
400 0 0

Да можеш да пишеш на воля,

с песента на птиците, шума на тревата и бясната теч на водата.

Да можеш да пишеш на воля...

отнесен в света на природата, която те гледа отгоре...

в короните на дърветата, в тишината на някое кътче от планетата...

там, където се любят пеперудите,

там, където се любят и влечугите

и толкова се обичат, и на толкова смели приличат, и без дрехи се събличат.

Да можеш да пишеш на воля...

там, където можеш да видиш как облаците се гонят...

и ако разкажеш за всичките,

всичките поотделно написани и ако така е било писано, кой тогава го е написал...

Да можеш да пишеш на воля... за птиците, нека пеят без думи, докато искаме...

© Надя Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??