26.07.2015 г., 11:56 ч.  

Тишина 

  Поезия » Любовна
438 0 3

Тихо и бавно хлопна вратата.

Остана само тишината.

Озърнах се, видях самотата.

Така ли се случва в живота?

 

Ще се оправя, обещавам!

Но едва ли това те вълнува.

От утре вече, на ново започвам,

ще се боря сама, както и тогава.

 

Та аз имам толкова красиви неща.

Спомени от прекраснатна ни любов.

Мигове изпълнени с много обич,

а сърцето богато с чудесни мечти.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, че сте ме прочели !
  • " Озърнах се видях самотата" Браво много образно. Лека вечер.
  • Бъди щастлива Ели !Вярвай ще се справиш !
Предложения
: ??:??