13.12.2010 г., 18:12 ч.

Тишина 

  Поезия » Любовна
519 0 1

Тишината е безметежна,

тишината е отчайващо всепроникваща,

тишината е точно същата,

както преди съзиданието...

Само стрелките на часовника

тихо отмерват 

всяка секунда страдание...

Сякаш... стоя в огромна куха кутия,

в която кънти

всяка секунда мълчание...

Сякаш светът е спрял да се върти

и се е превърнал в отрязък

от филмова лента,

запечатал завинаги

самотата и несподелеността

на желанието...

© Ивайла Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??