14.10.2018 г., 17:41 ч.

Тишина 

  Поезия » Друга
389 3 14

Ти дишаш в телефонната слушалка...

Ни шепот, нито полъх, нито звук.

Край тебе тишината хлипа жалка,

че нещо я е влачило дотук.

 

Мълчанието бавно те убива

с кълбо от прежда, пълно с възли зли.

И вика тишината...

                                      А не бива!

Защото много, много я боли.

© Елия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??