16.12.2007 г., 12:22 ч.

Тишина 

  Поезия
644 0 18
 

Тихият град. Тихата улица.

Търсещи погледи, жадни ръце,

поели към тайнството - вплетени

в  нежните устни на твоето лице.

 

И там ще се случи, навярно без думи,

чувство на страст - преродено в любов,

нещо, което видял съм в съня ми -

грешната ласка - съдима от Бог.

 

Там, на тихата улица, в тихия град,

дълго ли, кратко - не помня,

вървяхме в смълчана тълпа

и търсехме свойта посока.

 

Намерихме себе си -

ти - в мен, в тебе аз се видях.

Там, в смълчания, нощния хлад,

топлинката намерихме, своя...

 

Пихме - а чашата беше една,

пълна до горе  със обич.

Колко ли, грешна ли бе тя?!

Беше една, а любовта - двойна доза...

 

13 декември 2007

(Nеlla_gold & Lingerie)

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??