29.03.2005 г., 0:28 ч.

Тишина 

  Поезия
1144 0 0

Тишината в душата ми
е притихнало крило на птица.
Как искам да полетя
и да запеят в душата ми птиците,
чиито песни отдавна забравих.
Тишината в душата ми
е полет на ранена птица.

 

© Мариана Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??