Mar 29, 2005, 12:28 AM

Тишина 

  Poetry
1145 0 0

Тишината в душата ми
е притихнало крило на птица.
Как искам да полетя
и да запеят в душата ми птиците,
чиито песни отдавна забравих.
Тишината в душата ми
е полет на ранена птица.

 

© Мариана Харизанова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??