Тишината
Когато залезът спусне нощта,
тишината пристъпва тъжно-самотна
и топло-копнежна като сълза
се стича в есенната нощ.
Нежността трепти като рок-балада
и опияняващо слива
в обич тишина и копнеж
в мига сакрален на китарно безвремие
в нощта на късната есен.
Ванко Николов (Starkmaster)
© Ванко Николов Всички права запазени