30 nov 2012, 22:50

Тишината 

  Poesía » Otra
398 0 0

Тишината

 

Когато залезът спусне нощта,

тишината пристъпва тъжно-самотна

и топло-копнежна като сълза

се стича в есенната нощ.

Нежността трепти като рок-балада

и опияняващо слива

в обич тишина и копнеж

в мига сакрален на китарно безвремие

в нощта на късната есен.

 

Ванко Николов (Starkmaster)

© Ванко Николов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??