26.02.2010 г., 21:37 ч.

Тишината 

  Поезия » Бели стихове
442 0 3

Хеей

Тишината е бяло поле

Поле от несбъднати истини

Не-били мечти

Непоздравени дни

Несрещнали очите ти

Еей

Тишината душата кълве

Прескача сърцето ми

В бяло поле се изгубвам

С бели нишки оплетена

Не-срещнала пътя си

несрещнала: -Хеей! - насреща си...

 

Тишината е цъфнала вишня

без зеления пролетен пристан

и без шумните пролетни птици...

Тишина...

 

3.02.2010.

© Милена Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??